Snitele in sos de ceapa

de lili in Vita, 25 Aug 2010 | 8325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  •  5 cepe
  • un ardei
  • o frunza de telina
  •  vegeta ( knorr delicat)
  • optional ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in sos de ceapa:

Portionam carnea si o batem obtinand snitele. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit. Peste ea punem ardeiul si pe urma carnea. Lasam sa se mai caleasca pana ce carnea isi schimba culoarea si apoi adaugam apa.Condimentam cu vegeta si adaugam si frunzele de telina taiate marunt. Se lasa la fiert pana scade de ramane sosul.

Se serveste alaturi de cartof natur, cartof piure sau orice allta garnitura ce crezi ca se potriveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

nadina73 1

26.08.2010, 00:56

imi place ideia super deci 5 furcu

lili 1

26.08.2010, 11:13

merci de furcu

Corinuta 1

26.08.2010, 14:26

interesanta idee!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez